23. toukokuuta 2016

Tervetuloa Simolaan!

Kuukausien jahkailu on saatu päätökseen ja tässä se uusi blogi nyt vihdoin ja viimein on! Simola on 1956 valmistunut rintamamiestalo Raumalla ja täällä asuu kolmihenkinen perhe kera kissan ja koiran. Blogin takana on kolmenkympin paremmalla(?) puolella oleva naishenkilö. Bloggaamisesta minulla on kokemusta muutaman vuoden ajalta, kun kirjoitin When life gives you lemons -blogia. Tuo blogi on vähän surullisesti jäänyt ja jossain vaiheessa poistunee iäksi. Katsoin paremmaksi aloittaa kokonaan uuden blogin, kuin jatkaa tuota vanhaa, joka ennestään jo oli melkoinen sillisalaatti. Toivoisin, että Simolasta tulisi sisustuspainotteinen lifestyle-blogi. Rakkaus kauniisiin mekkoihin ja Minna Parikkaan ei ole hiipunut, mutta luulen, että mekkoja ei täällä tulla näkemään, Parikasta en mene vannomaan.

Rintamamiestalo on ollut allekirjoittaneella haaveena aina. Lapsesta lähtien se on edustanut minulle jotain sellaista käsitystä siitä, millainen on se ihan oikea talo, jossa haluaisin asua. Viime syksynä uskallus haaveen toteutukselle alkoi pikkuhiljaa löytyä ja löytyi myös talo, jota entiset asukkaat olivat huolella remontoineet. Meistä ei ehkä niin suureen remottiurakkaan olisi ollut. Suuri piha ja rauhallinen asuinalue lisäsivät mielenkiintoa. Tehtiin tarjous, saatiin oma asunto myytyä ja vihdoin marraskuun viimeisinä päivinä avaimet ikiomaan taloon.

Lienee paikallaan selittää hieman tuota blogin nimeä, sillä ainakin lähipiiriä se saattaa hämmentää. Viime vuosi oli suurten mullistusten aikaa, muutenkin kuin vain talon osalta. Syyskuussa perheemme kasvoi pienellä mäyräkoiran pennulla, joka sai nimekseen Simo. Siihen aikaan olimme taloa jo käyneet katsomassa, mutta vasta myöhemmin selvisi, että tontin / kiinteistön nimi on Simola, talon rakentaneen Simo-nimisen miehen mukaan. Mietin jos jonkinlaista nimeä blogille, mutta aina palasin tähän. Mielestäni tämä oli niin hauska yhteensattuma, että ei tämän blogin nimi nyt voi olla mikään muu, kuin Simola, eihän?!

Tervetuloa siis seurailemaan Simola-blogia. Täällä tehdään (toistaiseksi) pientä pintaremonttia, sisustellaan, haaveillaan, innostutaan hyvästä ruuasta ja odotetaan malttamattomana kesää omassa talossa ja kotipihassa!

Simolassa asuu Simo-mäyräkoira.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hain tietoa raumalaisista bloggaajista ja jotenkin löysin sinun sivuillesi. Täällä kirjoittelee kohta viiskymppinen blogaamiseen hurahtanut raumalainen. Mun oli pakko tulla kommentoimaan tänne, sillä olin ilmeisesti lähettänyt sinulle s-postia kiinnostuksesta RAUMAbloggaajien facebookryhmään. Tervetuloa vastavierailulle Satuelämää blogiini! Terkuin: Satu N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu! Vastasin juuri sähköpostiisi, olemme yhdessä ystäväni Pian kanssa puuhastelleet tuon RAUMAblogit-projektin parissa. Kiitos, tulen kurkkimaan blogiisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...