11. heinäkuuta 2016

Kesäloman ensimmäinen päivä

Tänään on kolmen viikon kesälomani ensimmäinen päivä. Tai itseasiassa lomailin jo juhannusviikon, mutta kyllä tämä on nyt se oikea ja varsinainen kesäloma, ainakin siltä se tuntuu. Tälle kesälle ei suunnitelmissa ole mitään kauemmas suuntautuvaa reissua (koska koiranpentu ja talo), mutta salaa haaveilen kuitenkin pienestä kotimaan roadtripistä. Mitään suunnitelmaa ei tosin ole vielä tehty, ei edes asiasta puhuttu. Meillä ei oikein ole koiralle hoitajia, joten sen ehdoilla on nyt vähän niinku mentävä. Ennen kaikkea haluan rentoutua, lukea ja nukkua, mutta mulla on tunne, että vanhassa talossa olisi aina kaikenlaista pientä... Viisaammat ovat kertoneet.

Kokosin kuitenkin itselleni kesäloman pienen bucket listin:

- Mökkielämää. Vanhempani ostivat ja kunnostivat isoisäni aikanaan rakentaman mökin. Siellä kelpaa nyt viettää aikaa. Toivottavasti saan luvan mökkipostaukseen. Mökillä aion uida, lenkkeillä, lukea kirjoja, käydä mustikassa ja tehdä mustikkapiirakan, juoda iltaisin muiden nukkuessa lasin punaviiniä ja kävellä meren rantaan katsomaan aaltoja.


- Huvipuistoreissu. Särkänniemi voisi olla kiva. Tässä on vaan se ongelma, että minun pikkuiseni on kasvanut isoksi ja haluaa joka ikiseen laitteeseen. Possujuna olisi mulle ihan sopiva, mutta ne kaikki muut... Voi apua. Harkintaan voisi laittaa kaverin mukaan ottamisen. Päiväreissun ajaksi koiran hoitokin saattaisi onnistua.


- Brita-kakku. Se vaan on niin parasta, mutta jostain syystä sitä ei talvella tule edes mietittyä.


- OITNB. Siis en ole ehtinyt vielä katsomaan uutta kautta. Nyt se on pakko.


- Rusketus. Aurinkoa siis kiitos.


- Yyteri. Ks. edellinen kohta. Viime kesänä ei ehditty sinne kertaakaan.


- Grillibileet ystävien kanssa.


- Pyykkivuoren valloittaminen.


- Maalaaminen. Sadepäiville jotain tekemistä. Huonekaluja tai seiniä, mitä nyt keksiikään.


Jep. Eiköhän sitä siinä jo ole ihan tarpeeksi ilman reissujakin. Kyllä loma on aina lomaa! Postauksen kuvat ovat parin vuoden takaiselta kesälomareissulta Ruotsiin ja Tanskaan. Jostain tällaisesta haaveilen ensi kesällekin.

1 kommentti:

  1. Mukavia asioita olet listannut. Toivotaan nyt että ilmat taas kirkastuisivat ja lämpenisivät, ulkoilusta pääsisi nauttimaan. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...