18. elokuuta 2016

Iltatee

Havahduin tässä siihen, että elämä kolmasluokkalaisen kanssa on tällä hetkellä aika ihanaa. Jotenkin seesteisempää kuin ennen. Tämä on kyllä ihan tervetullut vaihe, ehtii sitten taas valmistautua siihen seuraavaan... Vaikka meillä ei enää eletäkään sitä sellaista pikkulapsiaikaa, kun sai aina huokaista helpotuksesta illalla lapsen vihdoin ja viimein nukahdettua, sitä silti edelleen on pikkuisen että huh, kun ipana on saatu sänkyynsä ja itse saa sen pienen oman hetkensä :D

Innostun aina säännöllisen epäsäännöllisesti teenjuonnista. Vannoutunut kahviaddiktikin nauttii, kun saa iltaisin talon rauhoituttua eteensä höyryävän mukillisen teetä ja hyvän kirjan. Tästä on nyt muodostunut vähän tapa, mutta ei onneksi huono sellainen. Pieni rentoutumishetki ennen nukkumaanmenoa. Löysin Clipperin valikoimista tämän Sleep easy -teen. Se on luomuyrttitee, jonka sanotaan voivan edistää unensaantia. En tiedä, voi olla että toimiikin. Ainakin se maistuu hyvältä :)

1 kommentti:

  1. Kolmasluokkalaisen kanssa elo on kyllä ihanaa. Meillä yhteiset juoksulenkit ja keskustelut siinä samalla, ovat nousseet tämän syksyn hitiksi. Vaikka, onhan jokaisessa kehitysvaiheessa se oma ihanuutensa.:)
    Kauniita kuvia ja hetki teen parissa on ihanaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...