16. elokuuta 2016

Lukunurkkaus

Rakastan yli kaiken lukemista! Elämä tosin välillä rajoittaa rakkauttani, sillä kun alan lukea, haluan sitten myös lukea ja uppotua täysin kirjan maailmaan. Etenkin siis silloin, kun kohdalle osuu jokin todellinen helmi (kuvissa vilahtava Piiat oli sellainen, vei mukanaan 60-luvun helteiseen Mississippiin).Kaikenlaisia velvollisuuksia sitä täytyykin olla...

Luen kyllä sujuvasti keittiön pöydän ääressä tai olohuoneessa TV:n, lasten ja mäyräkoiran mölistessä kilpaa taustalla, mutta joskus on ihanaa vetäytyä omaan rauhaan lukemaan. Tällaisen paikan olen saanut meidän yläkerran makuuhuoneeseen, jossa useimmiten on rauhallista. Ja ainahan voi sulkea oven, jos desibelit lastenhuoneessa kohoavat liian korkeiksi. Vanhojen talojen hyviä puolia ovat jykevät, ääntä eristävät puuovet. Juuri ennen muuttoa ostin Facebook-kirppikseltä edullisesti kaksi vaaleaa nojatuolia, joista toinen pääsi tänne yläkertaan ja näin sain tänne oman pikku lukunurkkaukseni.

Olen viime aikoina innostunut valokuvauksesta ihan tosissani, mutta ei se vain aina suju, kuten toivoisi. Ei näissäkään kuvissa. Opettelua, opettelua vain!

1 kommentti:

  1. Ihana ja rauhallinen lukunurkkaus! Valokuvaaminen se on välillä niin kovin haastavaa ja muuten vaan haastavaa. :) Mielestäni olet onnistunut kuvaamisessa hyvin, tunnelma välittyy ainakin tänne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...