8. elokuuta 2016

Rintsikan minikylpyhuone

Hauskaa huomenta ja maanantaita. Kurkataan tänään meidän talon kylpyhuoneeseen. WC- ja kylpyhuonetilat ovat tässä rintamamiestalossa jakautuneet juuri niin kuin näissä usein on, eli yläkerrassa on pikkiriikkinen WC, niin pieni, että jos oikein kovasti meinaa lihoa, joutuu ennen pitkää peruuttamaan sinne sisään. Kellarikerroksessa on sauna ja kylpyhuone, ja keskikerroksessa pieni kylpyhuone. Kellarin kylpytilat on ilmeisesti 90-luvulla remontoitu ja ne kaipaisivat jo päivitystä. Jossakin lähitulevaisuudessa meillä on kai väistämättä edessä salaojaremontti, jonka jälkeen kylpytilojen uusiminenkin tulee ajankohtaiseksi. Ehkä jossain vaiheessa kuvailen sielläkin, vaikka tila ei esteettistä silmää juuri miellytäkään. Pientä faceliftiä siellä pystyisi kuitenkin helposti tekemään isompaa remonttia odotellessa.

Keskikerroksen kylpyhuone taas on remontoitu kaksi vuotta sitten. Se on pieni ja kompakti, mutta ihan kohtalaisen toimiva ja kaunis. Laskutilaa kaipaisin enemmän, mutta en tiedä miten sitä saisi lisää. Säilytystilaakin on niukasti, joten täällä voi säilyttää ainoastaan tärkeimmät purkit ja purnukat, harvemmin käytetyt tuotteet säilytetään muualla. Eipä tänne oikein enempää säilytystilaa saisi järkevästi mahdutettuakaan. Pysyypähän purkkikaaos hallinnassa!

Balmuirin huonetuoksu on nimeltänsä Black Tea, ja se on niin hyvän tuoksuinen, että tekisi mieli sijoittaa tällainen vähän joka huoneeseen, ainakin nyt makuuhuoneeseen se sopisi. Tämän ja harmaat pyyhkeet tilasin Balmuirilta aiemmin kesällä. Kylpyhuoneessa suosikkiasiani on ehdottomasti tuo valaistu peili, joka tekee meikkaamisen miellyttäväksi.


kylpyhuone simola balmuir
simola kylpyhuone rintamamiestalo balmuir
kylpyhuone simola rintamamiestalo balmuir
kylpyhuone simola balmuir

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen minikylpyhuone! Tykkään puhtaasta ilmeestä ja tuo katon väri on tosi kiva :) Edellisessä kodissani paritalossa oli ihanan vaalea katto, jota rakastin yli kaiken, mutta nyt sitten joudun tyytymään kylppärissä siihen perinteisen väriseen puupaneeliin. Onneksi koti on muuten ihana. Mullekin kodin viihtyvyys ja värimaailma on tosi tärkeä.

  PS. Löysin juuri blogiisi toiseen blogiin jättämäsi kommentin kautta! Ja jäänpäs seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mia ja kiitos! Valkoinen katto tuo tosiaan kivasti valoa tilaan. Kivaa kun löysit tänne ja ihanaa kun jäit seuraamaan! :)

   Poista
 2. Mistä tuo kaunis peili on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Valitettavasti en tiedä, edelliset asukkaat ovat tehneet remontin. Kalusteet ovat Noro-merkkisiä, mutta heidän nettisivultaan en ihan vastaavaa löytänyt. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...