4. elokuuta 2016

Uudet hyllyt ja astiaongelma

Onpahan olleet vähän keittiövoittoisia nämä mun postaukset viime aikoina. Varmaan jo alkaa kyllästyttää. Täällä vain niin moni nurkka kaipaisi vielä pientä remonttia tai ainakin sisustamista, niin mieluiten kuvailee sitten näitä ns. valmiita juttuja. Vaikka kyllä nämäkin tässä koko ajan elää ja muuttuu.

Mutta asiaan. Jo heti muutettaessa mietin, että haluaisin avohyllyjä tänne keittiöön. Pinterest ym. on olleet kovassa käytössä, kun inspiraatiota on haettu. Varastossa meillä lojuu vanhoja täyspuisia hyllylevyjä, joita eräs, minua romunkerääjäksi kutsuva henkilö, on tänne meille raahannut. Nappasin sieltä kaksi ja pienen taistelun omatuntoni kanssa käytyäni maalasin ne valkoisiksi. Puolustaudun sillä, että oranssiin taittava lakattu koivu ei vain olisi sopinut tänne. Kai. Ei... Mustat hyllynkannattimet alle ja seinään, Tyytyväinen olen, ja tuo edellisessä postauksessa haaveilemani apupöytä kyllä sopisi tuohon alle ihan mukavasti.

Nyt vain olen uuden ongelman edessä: en omista kovin kauniita astioita! Perus Teemaa ja KoKoa vain, joita paremman puuttessa lätkin tuonne hyllyille. Tarvittaisiin vähän väriä ja kuvioita ja sen semmoista! Mistäs niitä sitten lähtisi etsimään? :D

simola keittiö avohyllyt


4 kommenttia:

 1. Tine K Homen marokkoastiat ovat suosikkejani ja niitä myydään monissa nettikaupoissa Suomessa! <3 mutta vastaavia löytyy myös Zocohome-nettikaupasta. Nicolas Vahelta löytyy kaiken maailman kauniita keittiövälineitä mitä voi myös laittaa esille hyllylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tine K:n astioista olen haaveillutkin, ja vakavasti suunnittelin tilaavani sellaisen isomman lautasen/vadin. Täytyy lähteä shoppailukierrokselle joku kerta :)

   Poista
 2. Kivat hyllyt, kauniit nuo kannakkeet. Ja, valkoiset hyllyt on varmasti oikea valinta. Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...