19. syyskuuta 2016

Remontti-inspiraatio!

Viikonloppuna se sitten alkoi ihan toden teolla, nimittäin makuuhuoneremppa. Tässä aiemmassa postauksessa jo pohdiskelin tulevaa remonttia, mutta pelkällä pohdiskelulla ja haaveilulla ei tunnetusti valmista tule, joten ei auttanut kuin ryhtyä hommiin. Irrotin tapetit päätyseinältä muutamassa tunnissa, vaikka olen jahkaillut sitä ties kuinka kauan. Irtosivat onneksi helpolla. Joitakin kohtia on hiukan tasoitettava, mutta aika vähällä pääsen.

Haaveilin, ja haaveilen edelleen tapetista tähän huoneeseen, mutta koska rahanmenoa on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi, on remonttiin käytettävä budjetti minimaalisen pieni. Siispä pääsen jälleen maalaushommiin. Se ei haittaa, sillä en ole muutenkaan löytänyt huoneeseen sellaista tapettia, joka kunnolla kolahtaisi. Pääasia on saada huone käyttöön, sillä nykyinen tilanne ahdistaa jotenkin tosi paljon. Minua lähinnä :D Vietän tänään vapaapäivää, joten pyöräilin äsken läheiseen maalikauppaan hakemaan värilastuja. Tuolla ne nyt on teipattuna seinään odottamassa lopullista päätöstä. Sitten pyöräilen takaisin ostamaan maalit ja tasoitteet. Olisipa ihana päästä muuttohommiin jo ensi viikonloppuna!

Pinterest on ollut viime aikoina taas ahkerassa käytössä, kun olen pinnaillut kuvia, joissa on silmää miellyttäviä juttuja. Löysinkin kuvan, jossa kaikki on kohdallaan: tummat seinät, tunnelma, hotellimainen ylellisyys. Minibudjetista johtuen en voi juurikaan hankkia uusia asioita, kuten yöpöytiä tai valaisimia, joten on pärjättävä toistaiseksi jo olemassa olevilla jutuilla. Tässä on kuitenkin se fiilis, jota lähdetään hakemaan. Katsotaan sitten mitä tulee.

Kuva: Pinterest

1 kommentti:

  1. Ihana inspis kuva, tykkään tunnelmasta! Jään odottelemaan teidän makkarin lopputulosta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...