8. syyskuuta 2016

Viimeiset kuvat murheenkryynihuoneesta


No taitavat kyllä oikeastaan olla myös ensimmäiset, ja syystä. Kyseessä on siis olohuoneen vieressä oleva huone, jonne olkkarin pariovet johtavat. Minun oli tarkoitus käydä ensin olohuoneen tapettien kimppuun, mutta tulinkin siihen tulokseen, että on parempi aloittaa tästä huoneesta. Täällä tapettia on vain yhdellä seinällä, joten sen poistaminen lienee helpompi homma. Noh, vähän kurkkasinkin jo tapetin alle, kuten tuosta yhdestä kuvasta voi huomata.

Tykkään tosi tosi paljon meidän yläkerran makuuhuoneesta, mutta alusta asti tiesin, että haluan nimenomaan tästä huoneesta makuuhuoneen. Koska A) vaatekaapit ja B) pariovet ja C) ei tälle huoneelle muutakaan järkevää käyttöä ole. Tämä toimisi hyvin ruokasalina, jos tästä olisi kulku keittiöön, mutta koska se on laitettu aikanaan umpeen ja tilalle vaatekaapit, on tämä selkeästi vain makuuhuone. Nykyisellä kokoonpanolla tämä on toiminut lähinnä pyykkihuoltohuoneena, kukaan ei täällä koskaan oleskele eikä työskentele ja aika ajoin sohva meinaa hautautua vaatteiden alle. Ovet ovat aina kiinni ja tuntuu kuin asuisimme oikeastaan vähän kuin pienessä yksiössä, kun arkielämä keskittyy lähinnä keittiö-kylpyhuone-olohuoneakselille. Ja eihän siinä ole mitään järkeä! En myöskään tykkää siitä, että olohuoneesta kauniiden pariovien läpi katsoessa näkyy vain epämääräisiä kalusteita ja sotkua (kuvia varten vaateröykkiöt on luonnollisesti siivottu).

Nyt olen saanut meidän neidiltä siunauksen muuttaa tänne alakertaan sillä ehdolla, että hän saa meidän yläkerran makuuhuoneen omakseen. Hänen huoneensa on mielestäni tosi ihana, mutta jos hän haluaa muuttaa, niin muuttakoon sitten :) Täytyykin ehtiä hänen nykyistä huonettaan kuvailemaan blogiin ennen muuttoa. Siitä huoneesta tuleekin sitten oleskelu / työ / vierashuone. Sellainen, jossa saa touhuilla ja työskennellä rauhassa, ja jättää työt välillä lojumaan jos siltä tuntuu.

Eipä muuta, kuin tuumasta toimeen. Minulla on selkeä visio päässäni tästä huoneesta ja siitäpäs ei tulekaan mikään viileän vaalea valkoinen skandinaavi, vaan tumma ja hehkuva ja ylellinen! Heh. Väri minulla on siis jo mielessä, mutta tuleeko huoneeseen tapetti vai maali, jää nähtäväksi. Tapettia toivoisin ehdottomasti, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sellaista, joka aiheuttaisi ihastuksen huokaisuja. Eiköhän sellainen löydy. Sormet syyhyää jo tapettia repimään, joten nyt ei muuta kuin hommiin! :)

P.S. Näissä kuvissa näkyy myös tuo kalkkimaalattu klaffipöytä. Se vaatii pikkuisen vielä viimeistelyä, mutta näyttää jo paljon paremmalta kuin ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...