26. marraskuuta 2016

Viiniä, juustoja ja vapaa viikonloppu


Heippa vain pitkästä aikaa! Edellisviikonlopun pikkujouluristeily työporukassa ja viime viikonlopun pidennetty viikonloppu Hampurissa "lukioporukassa" ystävän häitä juhlien ovat tehokkaasti vieneet kaiken vapaa-ajan ja melkein energiankin. Ihania reissuja molemmat, ja kylläpä vain on ollutkin taas ihanaa huomata, kuinka mahtavia ihmisiä on elämäänsä vuosien varrella saanut. Aika monta lisävuotta on taas naurettu tähän elämään. Iso kiitos kaikille, olette ihan huippuja!


Nyt nautitaan kuitenkin pitkästä aikaa täysin ohjelmattomasta viikonlopusta. Postauksen kuvat ovat eilisillalta. Pitäisi harjoitella tätä pimeässä kuvaamista enemmän. Viimeisen vuoden aikana olen innostunut juustoista ja niitä katoin pöytään eilen. Vähän meinasi lähteä mopo käsistä Citymarketin juustohyllyillä, mutta piti valita vähän jokaiselle jotain, myös lapselle siis. Suosikikseni on nopeasti noussut espanjalainen Manchego, jolla voisin varmaankin elää. Nyt on kuitenkin palattava takaisin terveellisempiin elämäntapoihin, ja jouluna sitten taas herkutellaan. Tälle viikonlopulle pakollisia suunnitelmia ovat ainoastaan pitkät yöunet ja myöhäiset aamiaiset, oikeammin ehkä brunssit. Pientä siivoilua on harkittava, voisi sitten huomenna laittaa jo vähän joulua kotiin. Haluaisin saada hankittua makuuhuoneeseen uudet verhot, joten kaupunkiinkin voisi suunnata. Nyt suuntaan kuitenkin korjaamaan aamiaisen jäljet keittiöstä ja sen jälkeen meikkauspuuhiin. Yritän olla parempi bloggaaja ja palailla jo pian! ;)

2 kommenttia:

  1. Oi kun pääsisi tuohon pöytään istumaan. Voisin myös elää juustoilla. Kyllä se vaan on välillä niin ihanaa, että saa viettää vapaan viikonlopun ihan vaan kotona ilman suunnitelmia. Mukavaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavan rento viikonloppu ilman sen kummempia menoja. Kivaa uutta viikkoa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...