4. joulukuuta 2016

Kyllästyin värikkääseen kirjahyllyyn


Aiemmin syksyllä kertoilin täällä blogissakin, kuinka halusin kokeilla järjestää kirjat hyllyyn värien perusteella ja niin sitten teinkin. No, koska olen nainen enkä osaa päättää mitä haluan, kyllästyin siihen oikeastaan jo :D Hyllyn värikkyys jotenkin pomppasi tuolta muuten suht "värittömästä" olohuoneesta jotenkin liikaa esille ja olisi ehkä vaatinut väripilkkuja muuallekin huoneeseen tuomaan vähän tasapainoa. Värijärjestyksessä tökkii myös se, että saman kirjailijan kirjat ovat mikä milläkin hyllyllä, kun mielestäni niiden pitäisi olla vierekkäin.


Kirjoista en kuitenkaan luovu, vaan päinvastoin haluan niitä lisää. Päädyin hillitsemään värikaaosta ottamalla osasta kirjoja niiden paperiset kannet pois ja järjestämällä ne uudelleen kirjailijoidensa mukaan. Toisaalta tämä vähän surettaa minua tämäkin vaihtoehto, joten saa nähdä, milloin laitan kansipaperit takaisin. Toistaiseksi tykkään nyt tästä lopputuloksesta kyllä enemmän. Ei ole helppoa aina, ei.


Ja sitten, ihminen voi olla joko hullu tai tyhmä tai vähän molempia, mutta päädyin tilaamaan H&M:ltä Black Friday:na kasan tyynynpäällisiä. Tuolla tyynyjen keskellä nyt niin seesteisen näköisenä nukkuvalla mäyräkoiralla on jonkinmoinen tyynyfetissi, eikä näillä ole yleensä ollut tapana kestää meillä kovin kauaa. Ainakaan jos en itse silmä kovana ole koko aikaa vahtimassa. No, toivossa on hyvä elää.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...