6. tammikuuta 2017

Ikean Årstid-seinävalaisimet makuuhuoneeseen


Mukavaa Loppiaista! Minä nukuin suorastaan rikollisen pitkään tänä aamuna. Lämpöisen peiton alta ei olisi malttanut nousta millään. En ole vielä kehittynyt riittävän nopeaksi pukijaksi, jotta saisi vedettyä villasukat jalkaan ja aamutakin päälle ennen kuin ehtii palella. Vanhan talon iloja. Meidän vanhassa asunnossa lämpötila hipoi 27 astetta, nyt mittari näyttää 19 astetta. Tähän ei oikein vieläkään ole tottunut.


Makuuhuoneen ollessa vielä yläkerrassa, meillä oli siellä seinällä nämä Ikean Årstid-seinävalaisimet. Ajattelin ensin (ja taisinpa blogissakin kirjoittaa), että en halua niitä tänne alakerran makuuhuoneeseen. Mutta niin se mieli vain muuttuu, kun yrittää tihrustaa kirjan sivuja hämärässä tietäen, että siellä yläkerrassa olisi kyllä ne aivan hyvät valaisimet, jotka tähän voisi laittaa. Eikä tarvinnut kuin ajatuksensa lausua ääneen, niin lamput oli jo irrotettu yläkerrasta ja ruuvattu paikoilleen. Älysi vielä laittaa ne tuonne päädyn yläpuolelle, jotta johdot eivät näy. Kerrankin näin ;) Eivätkä nämä nyt mielestäni kovin pahalta tässä näytä, vintage-henkiset valaisimet sopivat hyvin yhteen 50-lukulaisen klaffipöydän kanssa. Vai mitä mieltä olette?

Nyt on ryhdyttävä lämmityspuuhiin, jotta ei jäädytä pystyyn täällä. Kivaa iltaa ja viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Vanhan talon kiroja. Tiedän mistä, puhut, kun parissakin vanhassa talossa asunut. Onneksi kummassakin on ollut leivinuuni tai kakluuneja, joilla on saanut pidettyä lämpöä yllä. Ihanat mustat seinät teidän makuuhuoneessa. Ja tuo sängyn pääty. Ah... <3 Eikä valaisimissakaan ole mitään vikaa. ;)
  Tulin blogiisi Sisustusbloggaajat & sisustusintoilijat ryhmän kautta, jossa pyytelin ihmisiltä uusia blogeja lukulistalleni. Tyylisi näytti sen verran kivalta, että jään ehdottomasti seurailemaan kirjoituksia tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Jenni ja tosi kivaa, että jäit seurailemaan! Tulen ehdottomasti myös vierailemaan sinun blogissasi :) Tuo Fb-ryhmän listaus oli tosi hyvä juttu, siellä näkyi monta uutta kiinnostavaa tuttavuutta, joiden blogeihin on päästävä tutustumaan! :)

   Poista
 2. Kauniit valaisimet ja hyvin sopivat teidän makuhuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ihan hyvät nämä kyllä ovat, en tiedä miksi taas niin vastustelin aluksi :D

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallinen makuuhuone teillä ! Mullakin sujahtaa aamuisin villasukat jalkaan, vaikka lämmin lattia onkin. Se on pinttynyt tapa ja onhan se kiva pörrätä pitkin kotia kotoisasti villasukissa.

  Miekin löysin tänne facelistan kautta ja löysinkin uutta luettavaa. Tervetuloa vastavierailulle.
  Hyvää uutta sisustusvuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ja ihanaa, kun löysit tänne! Tulen ehdottomasti vierailulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...