14. tammikuuta 2017

Kasa sisustuskirjoja kirppikseltä


Kuulun muutamaankin paikalliseen Facebook-kirppisryhmään, mutta en aina kovin aktiivisesti tule niitä selailleeksi. Kuitenkin lähes poikkeuksetta silloin kun niitä eksyn selailemaan, löydän sieltä jotain ostettavaa. Ehkäpä siis ihan hyväkin, ettei tule roikuttua siellä tämän enempää, olisin vielä konkurssissa ostosteni takia. Tämänkertainen ostos sen sijaan ei vienyt konkurssiin asti, sain nimittäin tämän koko kasan uudenkarheita sisustuskirjoja yhteensä vain viidellä eurolla! On aina jotenkin erityisen ilahdutavaa, kun tekee kirppiksiltä löytöjä oikeasti kirppishinnoin. Olen selaillut kirjoja vasta hyvin pikaisesti, mutta sen perusteella hyvältä vaikuttaa.

Oletteko te tehneet hyviä kirppislöytöjä viime aikoina? Minä ajattelin nyt keittää itselleni kupin kahvia, sytyttää kynttilät ja syventyä kirjoihin hiukan enemmän. Vai ottaisinko sittenkin lasin viiniä? Ihanaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa!


1 kommentti:

  1. Mun pitäis mennä jonnekin kirppis
    -kurssille. Nurkat täynnä kamaa, mutta kun en vain osaa hyötykäyttää minkäänlaisia kirpputoreja. :( Oon sen tyypin ihminen, että ottaisin vain paperirahaa suoraan käteen ja antaisin kantaa kamat pihalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...