9. tammikuuta 2017

Keittiön uusi matto


Olen ajoittain repinyt hiuksiani tämän meidän keittiön kanssa, sillä se on jotenkin hankala sisustettava ja vähän ehkä kolkkokin. En oikein osaa edes selittää, mikä tässä tökkii. 50-luvun ruokapöytä on kaunis ja siro, mutta epäkäytännöllinen, sillä pitkälle sivulle ei pöydän jalkojen väliin mahdu kahta tuolia vierekkäin. Niinpä pöydän jokaisella sivulla on yksi tuoli. Vanhempieni luona olisi vanha puusohva, jota olen miettinyt tänne keittiöön ja sen tänne saisinkin, kunhan saan järjestettyä kuljetuksen. Muutoksia on siis luvassa edelleen ja ehkä jonain päivänä olen tähän tyytyväinen :D


Yllättävän suuren muutoksen sai kuitenkin aikaan yksinkertaisesti vain laittamalla lattialle maton! Kolkkous väheni selvästi jo näinkin pienellä asialla. Täällä ei ole ollut mattoa, sillä niin kuin olen aiemminkin sanonut, tämä on koiran valtakuntaa meidän ollessa töissä ja koulussa. Simo kuitenkin suurimmaksi osaksi nukkuu sen ajan, kun olemme poissa, eikä tihutöitä ole tehty, joten ajattelin nyt uskaltaa kokeilla. Tilasin tämän Rana-maton Ellokselta ja kaikkien alennusten jälkeen sille ei jäänyt paljoakaan hintaa. Eipä ole suuri rahallinen menetys, jos se herättäisikin koirassa yhtäkkisen tuhoamisvimman. Harmittaisi kyllä, sillä tykkään tästä kovasti.2 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan hieman hankalan näköinen pöytä, vaikka suloinen. Meidän ongelmana on ihan liian iso ruokapöytä, joka syö ihan hirveästi tilaa olohuoneessa. :( Toivottavasti menisi pian kaupaksi, niin saisin haettua sen mieluisamman vaihtoehdon tänne kotiin.
  Meilläkin keittiön sisustaminen tuottaa päänvaivaa. Mutta matto on kiva ja pidän tuosta pulloasetelmasta kovasti ja laatikosta kovasti. Ja ymmärrän, että eläintenkin kanssa sisustaminen on aika ajoin hieman hankalaa. Meillä on neljä kissaa, jotka teroittavat kynsiään kaikilla mahdollisilla punnoilla ja yhdellä on lirautteluongelma (onneksi etikka pelastaa nämä vahingot.). Mutta iso osa henkinnoista mietitään niin, ettei menetys ole suuri, jos kissa saakin jonkun päähänpiston.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pöytä on hankala kyllä, mutta toisaalta siitä ei malttaisi luopuakaan :) Ajattelin, että jos saisin sen sohvan tuohon ikkunaseinälle, niin siihen mahtuisi hyvin ruokailijoita, ilman että täytyy sovitella tuolinjalkoja ikävästi. Minä en toisaalta haluaisi lemmikkien "ehdoilla" sisustaa, mutta pakko se vähän välillä on, edes oman mielenterveyden takia :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...