30. tammikuuta 2017

Taulukollaasi kapealle käytävälle

Uh, pahoittelut blogihiljaisuudesta! Kotona ei oikein ole viime aikoina tapahtunut mitään, mikä olisi innostanut tarttumaan kameraan. Kotona ei ole myöskään näyttänyt siltä, että sitä olisi tehnyt mieli kuvata! Semmoista se joskus on, useimmiten kai, ainakin meillä :) Nyt sain kuitenkin toteutettua yhden, mielessä jo pitkään muhineen projektin, nimittäin pienen taulukollaasin.

Tässäpä siis vähän nurkkia, joita ei ole blogissa vielä juurikaan näkynyt. Meillä on keittiöön mentäessä tuollainen pieni, noin puolitoistametrinen kapea käytävä, jonka toisella puolella on liukuovikaapisto, joka kätkee sisäänsä mm. siivoustarvikkeet. Tila on tosiaankin vain läpikulkutila, eikä siihen mahdu oikein mitään. Tästä johtuen se onkin varsin tylsä tila, onhan se vain pieni käytävä. Tuo koko eteisalue on varsin haastava sisustettava, niinkuin ilmeisesti aika usein rintamamiestaloissa tuppaa olemaan, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.

Kuten sanottua, mielessä oli kypsynyt jo pitkään ajatus taulukollaasista tuolle tylsälle käytävän seinälle. Kaikenlaisia eriparisia kehyksiä on vuosien varrella kertynyt, ja nyt maalasin ne kaikki kalkkimaalilla mustiksi. Sitten sommittelin ne ensin lattialla sopivaksi kollaasiksi, ja nakuttelin seinälle. Ihan itse, vain muutaman kirosanan voimin :D Käytävä näyttää heti kiinnostavammalta, vaikka osasta tauluja puuttuu vielä kuvatkin. Koitan saada niihin pikkuhiljaa kerättyä kivoja kuvia, mustavalkoisia mieluiten. Maalasin muuten myös tuon kellon muoviset kehykset kalkkimaalilla, toimii siihenkin ihan hyvin.

Mitäs sanotte, miltä näyttää? Vähän ne roikkuvat kukin miten sattuu, joka kehyksessä tietysti erilainen tuo ripustussysteemi :)


5 kommenttia:

 1. Kiva idea kapealle käytävälle! Maalaamalla saa kyllä helpolla uutta ilmettä ja vanhaa tavaraa käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kivalle, meilläkin käytävän kaipaisi jotain seinälle... Itse olisin ehkä ripustanut pyöreän kellon keskelle, mutta onhan se hyvä tuossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Tein muutaman eri sommitelman ensin lattialle, mutta en oikein saanut kelloa istumaan muualle, olisihan sen toki voinut jättää kokonaan poiskin :)

   Poista
 3. Kiva kollaasi, tuo elämää käytävään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...