2. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 luetuimmat postaukset

Hyvää uutta vuotta! Vuodenvaihde meni meillä rauhallisesti kotosalla toipuessa flunssasta. Pelailtiin ja herkuteltiin pizzalla. Kuulemma vähän tylsää, mutta omasta mielestäni kyllä ihan mukavaa. Jännitin etukäteen, miten Simo reagoisi rakettien paukkeeseen, mutta eipä tuo ollut millänsäkään. Ensimmäisten paukahdusten jälkeen meni raapimaan ovea ja halusi päästä ulos :D Illalla vielä lenkitin koiran, eikä silloinkaan mitään reaktiota. Mäyräkoiran kuulo on totisesti valikoiva ja hyvä näin. En tehnyt sen kummempia uuden vuoden lupauksia, mutta hyvin sujuneen syksyn innostamana aion jatkaa "hyvinvointiprojektini" parissa edelleenkin. Tästä lähtee loppujen lopuksi kaikki muukin.

Blogille toivoisin tänä vuonna enemmän aikaa. Joitakin kivoja juttuja on tähän alkuvuodelle jo tiedossa, ja niistä varmasti saan uutta potkua tähän bloggaamiseen, sellaista joka innostaisi käyttämään sen vähänkin ajan entistä tehokkaammin. Muiden bloggaajien tavoin minäkin ajattelin nyt koota blogini vuoden 2016 luetuimmat postaukset yhteen. Tässä siis minun postausteni top 5!Tämä on ollut blogin  ylivoimaisesti luetuin postaus. Remontin valmistumisesta on nyt kolme kuukautta ja edelleen olen joka päivä iloinen tästä huoneesta ja sen onnistuneesta värivalinnasta, vaikka sen kanssa aika reippaasti epäröinkin.

Toiseksi suosituimpana on ohje vanhanajan lihapiirakkaan. Joka päivä blogiini tullaan näillä hakusanoilla monta kertaa. Olisi mahtavaa tietää, onko joku tällä ohjeella päätynyt piirakkaa tekemään ja miten onnistui!

Kolmosena löytyy myös ruokaohjetta. Tämä salaattiohje on edelleen hyväksi havaittu ja viimeksi tein tätä joulupöytään. Jos olisi ollut fiksu, olisi voinut ottaa myös uuden, paremman valokuvan...
Ah, ihana syyskuun ilta, jota muistelen lämmöllä. Opin paljon ja Fridan opit ovat käytössä nykyään blogissa ahkerasti. Ja tuo Kodinonni... Mikä ihana kauppa!
Viideksi suosituinta postausta ehkä vähän ihmettelen. Lähinnä siis siksi, että blogini kai vahvimmin kategorioituu sisustusblogiksi :D Mutta minun Simoni, rakkaista rakkain mäyrä. Aika paljon vuodatin sydäntäni tähän tekstiin, joten kyllähän se paikkansa ansaitsee <3


2 kommenttia:

  1. Tuo teidän makkari on kyllä ihana, tykkään!
    Mukavaa alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Ihana makuuhuone, tuosta saa ideoita! Vaikka löysin blogissaan noin kolme minuuttia sitten olen jo nyt innostunut tämän blogin lukemisesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...