5. kesäkuuta 2017

Kesän valo


Suhteeni tähän taloon ei ole ollut ihan mutkaton. En oikein tiedä mistä se johtuu, sillä vuosikausiahan haaveenani oli ollut asua nimenomaan rintamamiestalossa. Tämän pitäisi siis olla unelmien täyttymys. Joskus kuitenkin huomaan kaipaavani ympärilleni enemmän ilmaa, enemmän avaruutta ja tilaa, enkä voi olla ajattelematta, kuinka paljon suuremmilta nämä samat neliöt tuntuisivat yhdessä tasossa kolmen sijasta.

Kesän korvalla kuitenkin taas ymmärrän, miksi taloon alun alkaen ihastuin. Se on se ikkunoista sisään tulviva kesäisen vehreä valo. joka saa kaiken näyttämään jotenkin erityisen kauniilta ja kääntää suupielet hymyyn.

Nämä kuvat on otettu eilen, kun aurinko paistoi. Tänään sataa, mutta eiköhän se kesä sieltä vielä tule. Toivotetaan siis AURINKOISTA uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat! Tuo on kyllä totta. Itse talvella/keväällä olin valmis laittamaan talomme myyntiin ja muuttamaan kerrostaloon. Mutta, nyt kun pihalla saa olla ja valoa tulvii ikkunoista, on tuo suunnitelma myymisestä hautautunut. Onneksi! Niin nämä ajatukset vaan ailahtelevat! ;)

    VastaaPoista
  2. Aina jaksan ihastella noita teidän makuuhuoneen pariovia! Niin kauniit :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...